Inte nu igen! :-(

Har märkt de senaste dagarna att Loke inte kissar som vanligt. Det droppar bara och han sitter länge och ofta :-(
Ringde veterinären innan och vi har fått tid för undersökning ikväll. Att det är stenar i vägen är föga troligt eftersom de borde spolas ut och inte fastna nu när det inte finns en trång penis längre, utan att det möjligtvis kan vara så att det är svullet inuti. Håll tummarna för att det "bara" är på det viset!

Hedvig har varit inne på Volvo i Borås idag och blivit fixad. Det blev en kalibrering av lamporna så nu behöver jag inte oroa mig för att få körförbud på henne 1a maj :-) Väntar på att pappa ska vakna så han kan köra mig dit och hämta hem henne igen.

Har sovit så jäkla dåligt den senaste tiden. Vaknar flera gånger under nätterna... Dels varje gång jag ska vända mig och jag glömmer av att hålla ihop benen så foglossningen inte gör så jävla ont, dels för att jag blir kissenödig och sen lever katterna rövare... Så jäkla tröttsamt! :-( Hoppas verkligen att foglossningen inte blir värre, för än så länge står jag ut. Mini har även lyckats hitta punkter att sparka eller boxa på som inte är så behagliga ;-) Och det lär ju bara bli värre, haha
Igår var jag en sväng på Eriks jobb och lämnade grejer som han hade glömt hemma. En jobbarkompis till honom hade sagt att jag ser så pigg och fräsch ut för att vara gravid, och när Erik sen kom hem så låg jag i sängen och sov... Så mycket för den piggheten! :-) Skulle ju bara ligga och läsa men jag somnade visst ;-)

Blir så irriterad på att det inte funkar att ladda upp bilder på bloggen längre! Har inte funkat på flera dagar nu... Morr..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0