Snart inflyttningsdags!

Nästa helg har vi som mål att flytta upp till huset. Det är en del kvar att göra, men förhoppningsvis hinns en del av det med fram tills dess. Köksbänk har vi inte beställt än, och resterande vitvaror väntar vi offert på. I helgen inhandlades induktionshällen, ugnen och micron.
Vardagsrummet är färdigtapetserat och blev såhär:Den vita tapeten i närbild:Fondväggen i närbild:När vi började tapetsera hallen, så såg vi efter fem våder, att den gamla tapeten lyser igenom, så nu måste vi måla innan vi sätter upp resten av tapeterna, dvs ytterligare någon dags jobb som vi inte har tid med egentligen :-(

Igår fick vi hem golvet och det ska förhoppningsvis läggas i helgen. Erik och Riku får hålla på med det och jag och Ulrika tapetsera. Om hon har tid till det, annars frågar jag pappa om hjälp.
Har inte någon bild på golvet, men det ligger ju förpackat så man ser det ändå inte så bra. Svart, matt, borstat ekgolv i vilket fall. Även om det är svart, så ser det väldigt mörkbrunt ut, men hoppas att det ser svartare ut när det är lagt.
Köpte en ny dammsugare i helgen också. Det kan behövas med mörkt golv, bebis, 2 katter och ev hundvalp, haha! En Electrolux Ultra One blev det. Supertyst och suger som bara den! :-)
Elvin tycker det är rätt kul att vara med i huset nu. Det finns ju massa plats att köra runt på i full fart! :-)


På lördags åker Angelica till NY och jag är inte alls avis... Tänk att åka dit, ha en massa pengar och shoppa en jäkla massa makeup! Jag vill, jag vill, jag vill!!!
Lämnar en liten lista på grejer till henne som hon får köpa åt mig. Det är typ halva priset där, jämfört med Kicks... Måste ju passa på!
Annars är det en tripp till Gbg och Bellbox som gäller snart. Måste köpa nya hårvårdsgrejer. Älskar Matrix Biolage och en serie funkar till både mig och sambon. Super! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0