Fredag!

Är riktigt seg idag. Var hemma strax efter 23.30 igår kväll. Gbg horse show var så jäkla rolig! Tack Annabelle för biljetterna!

Det var så skoj att få se värlscup-hästarna som man annars bara ser på TV. Och vilka hästar, sen, my gaaaad va fina de är. Tyvärr hade jag ju glömt kameran hemma, vilket var riktigt tråkigt, för vi fick sitta på första parkett, alldeles nere vid banan, och hur ofta händer det, liksom..? Hade kunnat få hur många fina bilder som helst! I den inledande 140-klassen var min favorit Rolf-Göran Bengtssons Olympic Z, som tyvärr fick ett stopp. Tror de missuppfattade varann lite, men som sen hoppade hur najs som helst. Jag och Angelica tänkte att den kanske va billig efter det och funderade på att lägga ett bud på en si sådär 12 miljoner. Det va helt ok för Erik, han skulle pantsätta Asta, så det va inga problem, haha.
Vi kollade inte helt klart på den följande 150-klassen, då vi kände att vi borde dra oss hemåt pga väglaget, och det var nog bra, för det regnade is när vi närmade oss Borås.
På mässan fanns det som vanligt hur mycket som helst att titta på. fast det kändes lite tråkigt att gå runt där nu när man inte har nån häst att handla till, eller nåt nytt till sig själv heller för den delen. Angelica köpte en assnygg hjälm med lite blingbling på. Hade inte heller tackat nej till en sån, men när skulle jag använda den...
När vi gick runt där kunde jag inte sluta tänka på hur mycket jag saknar Sabatini... Skulle hittat en fodervärd till henne istället för att sälja... Hade ju kunnat haft nåt föl efter henne nu... Snyft..!
Har försökt hitta hennes nuvarande ägare, men misslyckats. Hon som köpte Sabban av mig tror jag finns på facebook, och jag har skickat ett meddelande till henne och frågat, men fick aldrig nåt svar. Tråkigt! :-(

Iallafall är jag supernöjd med dagen, det var så kul att komma ut på nåt nu när jag oftast bara sitter hemma och ugglar.
Men nu är det helg och imorrn väntar Angelica och Helens 30-årsfest där man ska va utklädd till sin favoritlåt. Men först är det dags att ta tag i fredagsstädningen innan min älskling kommer hem.

Btw, Body shops nya sweet lemon var en besvikelse, så det blidde inte nåt köp...Uppe tidigt

Idag ska jag ju iväg till Borås och Gbg. Gick upp tidigt för att hinna med. Skulle behöva ringa banken, men de öppnar inte förrän kl.10, och då sitter jag i bilen... Får väl försöka ringa min bankgubbe ändå... Känns lite tajt att betala såpass mycket som jag gör på lånet nu när jag är arbetslös. Har inte kunnat hjälpa Erik med hyran på hur många månader som helst. Han har inte klagat, läget är ju som det är, men det känns inte bra. Det blir ju knappast bättre när man får utbetalning varannan vecka, heller... Kommer ju bli bättre när jag får föräldrapenning, den kommer grundas på min Volvolön, och det är ju inte så tokigt! :-)
Såg på vädret igår att det ska komma underkylt regn eller snö idag, så jag blir lite nervös av att köra till Gbg. Mina däck sjunger verkligen på sista versen, men får hoppas på att Rv 40 är bra.
Idag har The Body shop premiär för deras nya serie Sweet Lemon, och jag är grymt nyfiken! Antar att den luktar lika mumsigt som deras andra serier! :-) Jag har 20% rabatt idag på den, så jag måste nog söka upp en butik för att sniffa lite.


Nä, nu är det dags för frukost. Får tvinga i mig massa idag så jag står mig länge ;-)

Då...

så har man skaffat en blogg. Vet egentligen inte vad jag ska med den till, för mitt liv är ganska ointressant och händelselöst, haha!
Kommer ha den lösenordsskyddat ett tag, för att en del inte ska veta om en "hemlis" som snart inte går att hålla hemlig längre, nämligen jag att jag och min fantastiske prins väntar bebis till sommaren! Våran Mini som vi var och tittade på i måndags! H*n gick igenom UL utan anmärkning, vilket var väldigt skönt att höra, då jag nojjar rätt mycket... Visst, inga garantier, men ändå, kunde ju pusta ut lite i varje fall :-)


Imorgon ska jag på en mycket välbehövlig ansiktsbehandling. har inte varit på någon sedan 2001, typ, och efter alla år som svetsare så är det verkligen på tiden att huden får bli ordentligt ren.
Efter behandlingen drar jag till Göteborg för att först, förhoppningsvis, möta upp Sara, Fredrik och lille Lucas, sen träffa Angelica för att gå på Gbg Horse show. Det ska bli riktigt skojigt, men det känns som om det kommer bli en väldigt lååång dag. :-)

Kram

RSS 2.0