Grattiskort

Min lilla syster yster fyllde år förra veckan och vi firade henne i helgen. Fick lite tid över när sonen skuttar omkring i lära-gå-stolen, så jag kunde slänga ihop ett litet grattiskort som hängdes i tulpanbuketten.


Mina...

mest underbara tekniknördar:


<3

NOTD

Älskar hologramlack! Detta är Depends nr 132 som inhandlades förra året, eller året dess för innan. Kommer inte riktigt ihåg...Mobilkamera är ingen höjdare att fota nagellack med... :-(

Gbg-besök! :-)

I fredags fick vi fint besök från Göteborg :-) Linda, Tjorven och Skrållan kom och hälsade på. Jag har inte träffat Linda sedan jag flyttade för 2 år sedan, så det var jättekul att träffa henne och hundarna igen. Skrållan har jag inte träffat innan, men Tjorven och jag är bundisar från förr. Hon och Loke var ganska bra kompisar :-)
Skrållan är Tjorvens dotter.
Elvin älskar både hundar och katter, och han ville klappa hela tiden!
Så för att kunna ta bilden på dom ihop, var Erik tvungen att hålla i hans stol så han var still, haha!


Vi har väl i stort sett bestämt oss för att vi ska boka en Tjorven-valp nästa gång hon ska paras och jag längtar så mycket!
Blir jättebra när vi bor i huset, innan Elvin får syskon, att uppfostra valp.


Ska bara börja spara ihop cash nu..!

I huset är golvet klart och golvvärmen provtryckt och det verkar vara tätt. Skönt med tanke på att mattläggaren kommer imorgon och ska fixa badrummet uppe. Även elektrikern kommer imorgon och på tisdag dyker snickarna upp. Det börjar arta sig! :-)


NOTD

OPI Katy Perry Last friday night över H&M U must have this:

Vare sig ljuset eller mobilkameran är direkt skitbra, men en liten uppfattning för man ändå ;-)
Glittret i Last friday night skiftar i blått, grönt och lite turkost.

Spec MVC och kök

Idag har jag varit på specialmödravården i Borås och träffat läkaren som utförde akutsnittet när Elvin kom, för att prata igenom vad som hände och ev nästa graviditet. Mötet gav tyvärr mig inte mycket kött på benen och de vet inte riktigt vad som var fel, mest slumpen att det blev som det blev, menade hon på. Så det är väl bara att släppa det och gå vidare, antar jag...

I eftermiddags kom vårt kök! Erik och Riku har börjat lägga golvgipset ikväll, sen ska gipset på väggarna upp också, innan vi kan börja montera ihop det. Någon bänkskiva har vi inte hittat än heller. Eller jo, en vit högblank i kvarts, men tror att den kan bli lite dyr, haha! Vill ju ha en så tunn skiva som möjligt och på de flesta ställen är de ju sådär vanligt tjocka, och det går bort.

Elvin ställer sig upp i sin stol numera och idag fick han mockasiner för att få bättre stöd för fossingarna när han far fram här hemma. Vi har börjat med att borsta tänderna nu också, och det verkar han gilla, som tur är!

Dags för kvällsgröten nu!

OPI Katy Perry

Såhär ser The one that got away ut
Idag blir det Ikea med mamma. Kolla garderobsinredning och lite grejer till Elvin.

Födelsedagsfirande

Eftersom min storprins fyllde år igår och lillprinsen blir ½ imorrn, ska vi har kalas.
Känns som om man är ensamstående mamma för tillfället eftersom Erik är i huset och jobbar så mycket, men det får ju vara så ett tag tills vi kan flytta in. Det kommer väga upp alla timmar då :-)
Elvin skuttar runt i sin lära-gå-stol mest hela tiden och ska pilla på allt han kommer åt. Det är så roligt att se hans framsteg. Dessutom har båda tänderna längst fram i nederkäken tittat fram nu. Fasen vad tiden går fort! Trodde det bara var nåt alla sa, men det är verkligen så. :-)


NOTD

OPI Serena Williams Glam SlamTagit under spotlightljus. I dagsljus ser det lite grönguldigt ut.

RSS 2.0