Kakel och badning

Vi har börjat leta kakel eller mosaik att ha runt öppna spisen. Det är en djungel och det finns hur mycket snyggt och hur dyrt som helst att kolla på. Det jag hittat hittills, som skulle matcha golv och tapeter bäst är detta:

Kostar "bara 2500:-/kvm, som hittat! :-/

Elvins mormor och morfar kom förbi efter deras shoppingtur i måndags. De hade köpt en pool till Elvin som även mamma eller pappa kan sitta med i om det skulle vara så. Kan ju säga att det inte är en badkruka till son vi har, han blir jätteledsen om man plockar ur honom! Han skulle nog kunna sitta i den hela dagarna om han fick bestämma, haha!Nu ska vi äta lite, sen ut på gräsmattan och mysa :-)

Åhhh!

Jag är så jäkla shoppingsugen! Vill ha massa nya holo-lack, hårvårdsprodukter, kläder, skor och smink... Och så är man fattig på föräldrapenning...
Saknar ALLT med jobbet på Volvo, kompisarna, svetsandet (hello 60/160!!!) och lönen, ja allt, utom sena fredagar... Önskar så att Gbg låg på bättre pendlingsavstånd, då hade jag tjatat mig tillbaka dit!
Karin<3 Volvo=FOREVER!


Frida och Annelie på kompletteringen på tiden det begav sig

Underbare Elvin 10 månader!

Igår blev Elvispen 10 månader!
Nu vill han inte sitta still längre, utan tar sig runt krypandes, och om han helst får bestämma, gåendes :-)Sitter och svettas och väntar på åskskurar som de varnat för idag. Känns inte som om vi kommer få några. Fick inga igår eller inatt heller. Igår hade vi en innetemp på 29,1, för tillfället ligger den på 27,3 och det blåser ingenting ute, så det hjälper inte att ha fönstrena öppna så mycket det går, utan att katterna går ut. Klibbigt är ordet!

RSS 2.0