Lillebror har anlänt <3

I onsdags, den 18 april, kl. 09.12 kom lillebror till världen :-) Vi är så lyckliga över denna lille krabat, och storebror är stolt och nyfiken. Att få barn är verkligen det bästa man kan vara med om, och jag skulle lätt vilja ha ha ett tredje :-) All personal var så bra och denna gången var helt annorlunda jämfört med förra då det blev väldigt traumatiskt och en jobbig tid efteråt på neo i ett par veckor.
Hade glömt av hur ont det gör i tuttarna när de är mjölkstinna men är ändå fascinerad över hur stora de kan bli! :-D
Igår var vi inne på BB för utskrivning, då vi valde att åka hem efter 48 timmar. Vi saknade ju storebror nåt fruktansvärt. Och då hade lillen gått upp 100 gram på två dygn, så det fanns inget att klaga på. Vi behöver inte heller väcka honom för att amma, utan tar det när han vaknar av sig själv. Skönt! Utom för brösten då ;-)
Foglossningen försvann så fort bebisen var ute, men verkar ha kommit tillbaka nu igen, vilket jag inte är så nöjd över. Hade hoppats på att få slippa den nu... Men förhoppningsvis stannar den inte så länge.Våra fina killar! <3

Framförhållning?

Den verkar ha försvunnit totalt! Känns som jag ligger en hel del efter med att få iordning här hemma inför bebis ankomst. Vi har inte testat att sätta in babyskyddet i någon av bilarna, och inga airbags fram är urkopplade. Kan ju bli riktigt spännande detta ;-)

Vi fick hem vår nya säng i fredags och den är stooor och underbar! När bebis har kommit lär jag dock sova bättre än vad jag gör nu. Fan vad ont det gör emellanåt när det trycker neråt på blygdbenet :-( Har åkt på en lätt förkylning, lite snorig och torr i halsen, men inget värre än så, som tur är. Vet inte om pollen har en del med det att göra också.

Men nu har nedräkningen börjat på allvar... Tick, tack... ;-)

Är så dålig på att uppdatera!

Fatttar inte varför jag har kvar denna blogg, när jag aldrig skiver i den... Mycket roligare att läsa andras :-)

Nu börjar det dra ihop sig till bebis ankomst, 17 dagar kvar, mer eller mindre, vi får väl se ;-)
På fredag kommer förhoppningsvis vå nya säng, och den har vi längtat jäkligt mycket efter, kan jag lova!
En Stjärnbädden Diamant kontinental i måtten 210x210 i ljusgrått tyg:


Ska vi få plats med 2 barn och 3 katter, plus att sambon ska kunna slippa ha fötterna utanför, så var det lika bra att dra till med det största ;-) Hoppas att man kan vakna och känna sig utvilad i kroppen i fortsättningen!

Annars spenderades den barnfria påskaftonen med att tapetsera väggen i trappan ner till gillestugan, så den är inte längre ljust kissgul, utan ser ut på detta viset:Det var aningens pilligt att få till det mellan "spaljén" i trappräcket, men vi är riktigt nöjda med resultatet. Lite roligt också att denna tapeten skiljer sig så mot de andra tapeterna vi satt upp i resten av huset. Ska bli skoj att fixa iordning barnrum nr 2 sen :-)

RSS 2.0