Magen

Eftersom underbaraste Elin nu lagt ut bilder på sin blogg på hur hon såg ut innan lilla Freja kom och hur hon ser ut idag, 3 veckor efter, kan ju inte jag vara sämre ;-)Här är iofs vecka 33 och nu är det vecka 35, men tror inte det är så stor skillnad nu sen då. Det är iallafall de senaste bilderna vi tagit. Svårt att tro att det inte är 10-15 kg + men än så länge ligger det på stadiga 3+. Inte för att foglossningen gör mindre ont för det... Eller att man skulle sova bättre...

Men snart är det förhoppningsvis över! :-)

Traderaköp :-)

Ända sedan Poolsidekollektionen från China Glaze visades upp ivåras, har jag velat ha Flip Flop Fantasy.
Och nu är en flaska min! :-)Neonkorall, kan det bli mer somrigt än så, liksom? :-)

Krävdes dock 3 lager för att få det ok och jag skulle nog dragit över ett fjärde lager för att få det riktigt snyggt, men det får duga så länge. Kommer nog använda detta lacker rätt mycket har jag en känsla av :-)
Kärlek! <3

Redan Juni

Jäklar vad tiden går fort! Idag är det 40 dagar kvar till BF men det känns som en evighet tills dess ändå. Vi hoppas på att Mini vill komma lite tidigare så vi slipper gå över tiden speciellt länge, för jag börjar bli lite trött på att vara gravid... Och Erik vill vara hemma med oss så länge som möjligt.

I helgen var vi i Gbg och inhandlade skötbord, som nu står monterat och klart i badrummet. Bebiskläder har jag hållt på att tvätta lite också och nu tror jag att vi har det mesta klart för bebisens ankomst. :-)
Funderar på vad som ska packas i BB-väskan men skeptisk som jag är, så tror jag att om jag packar nu så kommer Mini vilja stanna kvar extra länge i magen, så jag kanske ska vänta att packa tills värkarna sätter igång..?

Var hos BM förra veckan och vågen stod fortfarande på +3 kg sen inskrivningen och det är jag väldigt tacksam över! Jag har nojat lite över att jag ligger på övre kurvan på SF-måttet och Mini blir en gigant att klämma ut, så jag ska försöka prata med BM om min oro för det nästa vecka när vi ska dit igen. Iofs var jag ju knappast pinnsmal innan graviditeten, så det har nog ganska mycket med det att göra också... Men har hört att det går att göra en slags uträkning på hur stor bebisen kan vara vid BF.

Det har inte hänt så mycket här annars... Jag sörjer fortfarande Loke och det är tungt vissa stunder, men det värsta börjar släppa. När vi var i Gbg blev jag påmind och då brast det, men hemma går det ganska bra nu iallafall. Så länge jag inte ser några foton eller så...

Idag kommer Cicci förbi med Alice innan de ska på babysimmet. Det ska bli roligt :-) Måste bara städa innan, för det ser ut som sju svåra år här... :-/

Det börjar ju närma sig midsommar också, och vi har inte den blekaste vad vi ska hitta på... Får försöka luska ut nåt mysigt :-)
Förra söndagen var vi uppe i Berg och kollade in Angelica som tävlade Ricky. Erik har aldrig varit på "hästtävlingar" och han tyckte det var skojigt, och på vägen hem sa han att -" Nästa gång ska vi titta när Helen rider fälttävlan, för då är det väl ännu mera spännande!". Haha, vi kanske kan bli ponnyföräldrar om några år ;-)

Vi letar fortfarande efter rätt bil att ev byta till. Kanske kan det bli en nyare V70, men bara om det är en turbo, om älsklingen bestämmer. En nyare beg V70 2,5 FT ligger så jäkla långt under i pris än vad BMW touring gör och förr eller senare vill vi ju ha hus också, så då får man välja lite mer noggrant vad man lägger cashen på. Men inte mig emot, jag har gärna en Volvo till :-)

Nä, nu är det nog dags för dammsugning...

Ha de!

RSS 2.0