Lite nya grejer

Innan vi åkte till Sälen nätshoppade jag lite :-)

Jag älskar verkligen Villervalla-kläderna, och när de hade rea kunde jag inte låta bli att lägga en beställning. När vi var borta hade de kommit!3 bodies, ett bar byxor och en jacka.

Den andra beställningen gjorde jag från Transdesign och var lite orolig ang. frakten, men det gick bra och det blev lika billigt som jag hoppats på.De två stora flaskorna är OPI Serena Williams Glam Slam och de fyra små är OPI Katy Perry collection.
Glam Slam innhåller lacken Simply Smash-ing! Ett guldigt lack som drar mot grönt och Black Shatter som är ett krackeleringslack. Det vet väl alla vad det innebär nuförtiden, då det knappast är en nyhet längre.

Katy Perry kollektionen innehåller lack som fått samma namn som hennes låtar: The one that got away, som är ett mörkare magenta med skimmer.
Teenage dream som är ett glitterlack med ljusrosa bas och glitterkorn som är runda och skiftar i regnbågens färger.
Last friday night är ett glitterlack med blå bas och runda silvriga och lilablå glitterkorn. Kanske nån grön också.
Not like the movies är ett lack som skiftar i lila och grönt och har pyttesmå glitterkorn i sig. Svårt att förklara hur det egentligen ser ut! :-/ Lite kameleontkänsla på det.

Det är ju ett så fantastiskt bra ljus att fota i nu, så jag får vänta med att visa upp dom tills solen visar sig.
hade vi varit kvar i Sälen hade det inte varit några problem, för där sken solen varje dag och det var underbart! :-)

Ny tävling!

Nu har Kicki en ny tävling, där man denna gången kan vinna hårvård från Kerastasé, och det hade verkligen inte suttit fel! Denna gången ska man berätta om sin bästa hårvårdsprodukt, och jag måste nog säga att jag fortfarande inte hittat en favorit. jag testar och hoppas alltid att just "den nya produkten" jag köpt ska göra underverk med barret, men icke. Därför håller jag nu verkligen tummarna för att jag ska kunna få chansen att få testa nya produkter, som jag inte tror är skit!


http://www.daisybeauty.com/web/kicki


Wohoo!

Äntligen har fina Katta, fd Bjooti, börjat blogga smink igen! Jag har saknat henne som f-n!
Numera finns hennes sminkblogg här: www.lipstickismypoison.blogspot.com

Godnatt!

Tävling!

Kicki på Daisybeauty.com har en tävling där man ska berätta om ett skönhetsminne!

Det som har följt mig genom alla år är en kommentar om att jag hade blå ögonskugga när jag började sminka mig, när jag var en sisådär 11-12 år, kanske. Vi var hos min mormor, hela släkten samlad, och någon kläcker kommentaren om att jag måste ha varit i slagsmål eftersom jag var "blå runt ögonen"... Det har liksom inte släppt än och jag har jättesvårt för att våga sminka mig med blå färger. Jag vet att jag skämdes jättemycket och gick och tvättade av mig det iallafall...


RSS 2.0