Inte nu igen! :-(

Har märkt de senaste dagarna att Loke inte kissar som vanligt. Det droppar bara och han sitter länge och ofta :-(
Ringde veterinären innan och vi har fått tid för undersökning ikväll. Att det är stenar i vägen är föga troligt eftersom de borde spolas ut och inte fastna nu när det inte finns en trång penis längre, utan att det möjligtvis kan vara så att det är svullet inuti. Håll tummarna för att det "bara" är på det viset!

Hedvig har varit inne på Volvo i Borås idag och blivit fixad. Det blev en kalibrering av lamporna så nu behöver jag inte oroa mig för att få körförbud på henne 1a maj :-) Väntar på att pappa ska vakna så han kan köra mig dit och hämta hem henne igen.

Har sovit så jäkla dåligt den senaste tiden. Vaknar flera gånger under nätterna... Dels varje gång jag ska vända mig och jag glömmer av att hålla ihop benen så foglossningen inte gör så jävla ont, dels för att jag blir kissenödig och sen lever katterna rövare... Så jäkla tröttsamt! :-( Hoppas verkligen att foglossningen inte blir värre, för än så länge står jag ut. Mini har även lyckats hitta punkter att sparka eller boxa på som inte är så behagliga ;-) Och det lär ju bara bli värre, haha
Igår var jag en sväng på Eriks jobb och lämnade grejer som han hade glömt hemma. En jobbarkompis till honom hade sagt att jag ser så pigg och fräsch ut för att vara gravid, och när Erik sen kom hem så låg jag i sängen och sov... Så mycket för den piggheten! :-) Skulle ju bara ligga och läsa men jag somnade visst ;-)

Blir så irriterad på att det inte funkar att ladda upp bilder på bloggen längre! Har inte funkat på flera dagar nu... Morr..!

Hoppas på bättring...

http://www.aftonbladet.se/debatt/article7009038.ab

Kan tillägga att om jag någongång hade fått syn på någon som
gjorde illa något djur på dessa sätten som Djurens Rätt skriver om
hade jag aldrig tvekat att gripa in. Jag tar även straffet för det, för jag vet inte
vad jag hade gjort med såna avskum, samhällets bottenskrap...

Helg, igen!

Veckorna går så jäkla fort, känns inte som om jag hänger med riktigt!
Igår var jag en sväng i Borås för att träffa Johanna och lilla Alva. Kunde inte
låta bli att shoppa lite heller ;-) Hittade en tunika på rea och en svart topp till ord.pris, helt nöjd med det :-)
Får införskaffa fler mamma-kläder i Ullared när vi åker dit någongång framöver.
Imorgon ska vi till Gbg och gå på mässa och träffa Texas! :-) Han är faktiskt egentligen det enda jag saknar
med Göteborg. Min allra bäste vän som alltid stöttat och tröstat och funnits där för mig. Oersättlig!


Här om dagen köpte jag en bok; Att möta förlossningssmärtan, som jag snart plöj igenom. Känns faktiskt lite
bättre redan. Det följde med en cd-skiva också, som jag dock inte har lyssnat på än. Jag kan bli lite irriterad på att de som fött barn på nåt sätt trycker ner ens rädsla som nåt barnsligt eller omoget. Vad är det som gör att de som redan fött barn helt plötsligt vet hur jag fungerar, tänker och känner? Vad är det som gör att de som redan fått sina barn helt plötsligt blir en jäkla besserwisser? Så tröttsamt... "Jag har faktiskt fött barn, så nu kan jag ALLT!"...

Snart kommer älsklingen hem så det är bäst att dra igång städningen nu. Har inte alls lust idag, bläää... :-(


Inte en dag försent!

Tänk om detta kunde införas omgående, det hade varit fantastiskt!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/allergi/article6962984.ab

Alla stackars djur som måste plågas för våran skull... Det är inte OK!
Full vecka

Denna veckan har varit nåt varje dag. Inte helt vanligt för min del, men kul att ha nåt att göra :-)
Var i Borås för att kolla bilen i tisdags, BM i onsdags och idag var det Lokes tur att få åka med till Borås för att ta alla stygnen han hade på magen och bak i rumpan. Hade hoppats på att vi inte skulle behöva ge han lugnande, men han var rätt hårt sydd och långt in i den nya fisteln, så det kändes bäst att ändå ge honom en spruta så han inte skulle bry sig. Vill bråka så lite som möjligt med honom då han ändå verkligen avskyr de på Blå stjärnan efter ingreppet sist. Allt såg bra ut och vi hade hoppats på att han skulle få slippa den stora kragen, men icke... Iallafall över helgen också, sen kan han nog få vara utan. Han har kommit åt att slicka på en liten del av såret på magen, och det har vätskat sig lite, så vi förlänger med antibiotikan över helgen och kragen på tills det torkat ut ordentligt. Han var ganska trött och medtagen när vi kom hem, men ligga kvar i transportburen går ju inte för sig, så det fick bli soffan med en filt. <3


Idag har jag suttit och ringt runt till barnvagnsåterförsäljare i trakten för att kolla vad vagnen vi bestämt oss för kostar. Helt klart billigast var i Ulricehamn, så imorrn efter vi varit på soc för att skriva Eriks faderskapsintyg åker vi dit och lägger en beställning på en Teutonia Cosmo. Nu behöver vi bara köpa den i basutförande för vi har köpt en liggkorg begagnad på Blocket, och den kom idag! Underbart fin är den! :-)


En del reagerar med att vi köpt rosa fast vi kanske får en kille, men det skiter jag faktiskt i. Barnet vet ju knappast att rosa är en tjejfärg, det är vi vuxna som är så inpräntade med rosa och blått, och jag vägrar det!
Jag tycker den är fin och vad andra säger rör mig inte i ryggen. Och nej, jag tänker inte ha en sån där regskylt med barnets namn på heller, för de är skitfula! Undrar folk vad barnet heter, så får de väl fråga då...

Träffade våran granne Cissi igår. Hon och hennes sambo var planerade till 5e juni, men har redan fått, 10 veckor för tidigt. En liten tjej som heter Nova. Allt går bra och nästa vecka ska de få komma hem. Skönt för dom! :-)
När en sån sak händer så börjar man få lite eld i baken på att kanske se till att man har det mesta man behöver hemma ändå... Det är rätt lätt att gå och skjuta inköpen framför sig, för det är ju ett tag kvar till BF, men fan, saker blir ju inte alltid som man planerar. Lite kläder har jag köpt, bla en body från Small Paul, Paul Frank, världens sötaste, svartvit randig med en apdödskalle på. Vann den på Tradera, annars är ju kläderna från Paul Frank asdyra!
På tal om kläder måste jag dra med mig Erik till Ullared snart och handla toppar och linnen till mig. Har bara 2 mammatoppar och det är inte så snyggt när ens vanliga kläder inte täcker magen som de täcker ryggen... Jag betalar inte så mycket för mammatröjor som de "vanliga" gravidmärkena begär, 4-500:- för en tröja? Skulle inte tro det, hörru... Knappt att jag köper såpass dyra kläder i vanliga fall ju... Eller rättare sagt, köper sällan kläder överhuvudtaget, lägger hellre det på smink om jag kan ;-) Lovely! :-)


Påsken över

Det har varit en väldigt lugn helg här hemma.
Hämtade Loke från Blå stjärnan i fredags, han var inte den lyckligaste katten vi träffat, men när han kom hem igen var det bra :-)
Vi var en sväng i Borås på påskafton och kollade lite affärer.
Söndagen spenderades i Ulricehamn hos svärföräldrarna, Eriks pappa och ene bror slog ihop sina födelsedagar och det firades med god mat i massor :-)
I måndags åkte vi till Elmia och Custom motor show där vi mötte upp allra bästaste Texas och gick omkring och tittade lite. Tycker det blir sämre för varje år, tyvärr... :-( Lite samma hela tiden, mest plast när han dör vinner, typ.
Träffade inte så många gamla Gbg-vänner som jag trodde, utan bara glada Totte och Limmet. Min gamla jobbarkompis som jobbade som linemek såg jag också, men kunde inte med att hälsa då han inte verkade känna igen mig.
Igår fick vi åka in till djursjukhuset och betala Lokes vistelse där, det är en jävla tur att man har en bra försäkring på sina älsklingar alltså! Blev inte så blodigt som vi trodde. Med tanke på allt han råkat ut för med brutna ben och detta så är han verkligen värd sin vikt i guld ;-) Eller sedlar kanske är bättre ordval, hehe
Igår kväll fick vi se en spark från Mini, det var häftigt :-) Lite alienvarning är det ju, men ändå häftigt :-)
Idag håller jag på med brödbak, undra om det kommer kunna gå att äta det... :-/

RSS 2.0