1 år av saknad...

Idag är det 1 år sedan våran underbare Loke dog och fortfarande gråter jag när jag pratar om honom... Är ledsen över att Elvin aldrig fick träffa honom, jag tror de hade tyckt om varann, och att han inte fick uppleva att bo med oss i huset med trädgård att upptäcka...Skulle göra nästan vad som helst för att få tillbaka honom <3

Ute på promenad

Elvin var ute och gick på gräsmattan för några veckor sedan :-)Vårat älskade <3


Ett grattiskort

Då Elvins kusin fyller 8 år nu i veckan, var vi på kalas igår. Jag hade snott ihop ett grattiskort till William på lördagskvällen och såhär blev resultatet:Jag gjorde kortet som en utvikbar tändsticksask, där lite tapet fick vara själva plånet. Då jag har ont om cs nu för tiden, blev det ett vanligt vitt akvarell som grund. Pappren med rocktema är från en serie som heter Rockstar och stämpeln är från The Greeting Farm, Wild Sprouts Tank. Hade sönder ett gammalt "skitarmband" och tog en del av kedjan och limmade på Tanks byxor, som om han hade en kedja hängandes där.
Inuti gjorde jag en ficka för en tag.
Motivet färglagt med Distresser.


Elvin 9 månader idag!

Världens underbaraste Elvin blir verkligen 9 månader idag!Gullunge! <3

EOTD, NOTD

Jag är trött!!! Dessutom skulle jag åkt på babycafé idag, men glömde helt bort det i morse... :-(
Försökt att sminka bort lite trötthet...
Skuggorna är en guldig från Lancome och Trax från MAC. Fransarna grundade med Clinique naturally glossy mascara och sedan målade med Estee Lauders sumptuous bold extreme. Tightline med en Clinique penna som jag vässat av namnet på, måste köpa ny!

Nagellacket är China Glaze Purple Panic (neon). Kan inte få nog av neon eller starka färger på naglarna, det är ett måste för mig :-)

Snart kommer storprins hem från jobbet och har middag med sig. Hoppas vi kan åka iväg idag eller imorrn på lite ärenden... ;-)

Omplantering

När en vän och hennes sambo var här innan påsk på grillning, fick vi en fin påskgrupp. Nu hade påskliljorna i den blommat över, men murgrönan och Sankt Paulian var ju fortfarande fina, så jag planterade om dom i en annan kruka. Resultatet blev såhär:

Hoppas de kommer trivas bra :-)

Elvins nya skor

Elvins morfar tyckte att han skulle ha ett par fina skor nu när han börjat stå och så småningom börjat gå, så han fick dessa:
Här händer det lite varje dag, annars. De resterande vitvarorna har kommit, och nu ska bara fläkten kopplas in, sen kan vi börja laga mat inne. Tur att det varit fint väder sedan vi flyttade in, så vi kunnat grilla. Lär tröttna på grillat innan sommaren är över ;-)
Idag ska jag äntligen till frissan! Får åka direkt efter babysimmet till henne. Klippning och slingor står på schemat. Vill bli ljus igen...
Nu ska jag ner till tvättstugan och köra en tvätt innan vi ska iväg.

RSS 2.0