Nervöst!

Nästa vecka blir spännande! Vi har hittat ett hus vi ska titta på. Vi vill verkligen ha det och är rädda för att det kommer massa med folk som kommer bjuda på det... Erik har ont i magen så fort han tänker på det och jag har nästan gått från förväntan till besvikelse redan. Fy vad nervöst! Vi vet redan hur vi vill fixa iordning det och har bett en kompis till Erik som är snickare, att följa med och titta och ge utlåtande om det. Jag kommer tycka det är lite tråkigt att flytta från denna lägenheten eftersom den är så ny och fräsch och jag trivs så fantastiskt bra här, men vi ska ju försöka skaffa syskon till Elvin och då kan vi ändå inte bo kvar här i 3an, det kommer ju behövas större. Och när vi fixat huset kommer det ju också bli fint och fräscht :-) Fast det kommer ta lite tid, givetvis. Jag med bästa tålamodet, liksom ;-)
På söndag är det då dags för dop och imorrn ska vi träffa prästen. Hoppas Elvin sköter sig i kyrkan, bara! Fick en inbjudan av underbara Elin att få närvara vid Frejas dop, men tyvärr krockade det med vårat. Så typiskt..!
Igår var jag hos Sofie och klippte och färgade håret. Så länge som jag sparat och i ett nafs var det borta! Kommer nog ta lite tid att vänja sig och jag måste skaffa rätt produkter för att kunna fixa det ordentligt, märkte jag idag, men det kommer bli bra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0